Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință - Iată ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Deputații se întâlnesc astăzi în ședință, unde vor discuta mai multe subiecte.
CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Parlamentul se convoacă astăzi în ședință plenară. Ședința se va începe la ora 11:00 și urmează să examineze mai multe proiecte de legi.
Pe ordinea de zi a ședinței se regăsește proiectul de lege pentru modificarea Constituției Republicii Moldova, precum și proiectul pentru modificarea Legii cu privire la Curtea Supremă de Justiție. Va fi examinat și proiectul de hotărâre privind desemnarea unor membri ai Comisiei Electorale Centrale.
Tot în cadrul ședinței de astăzi, urmează a fi dezbătute proiecte din domeniul social cum ar fi cel pentru modificarea Legii privind sistemul public de pensii.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Politică
Șefii de la Vamă și Fisc ar putea fi numiți și demiși de către Guvern
Totodată, astăzi la ora 10:00, Comisia Juridică a Parlamentului va examina Proiectul de lege nr. 507 din 10.12.2020 privind numărul de membri și reprezentativitatea Consiliului Superior al Magistraturii. Membrii Comisiei urmează să decidă câți membri trebuie să fie din partea judecătorilor și câți ai societății civile.
Fluxul de știri
0