Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Antrenorul Șahtarului: Astăzi nu am fost o echipă puternică

© Sputnik / Mihai CarausТренер ФК "Шахтер" Роберто Де Дзерби
Тренер ФК Шахтер Роберто Де Дзерби - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
„Sheriff” Tiraspol a învins în meciul de acasă clubul ucrainean cu scorul de 2: 0.
CHIȘINĂU, 16 sept. - Sputnik. Șahtar Donețk are mulți jucători buni care nu au devenit încă o echipă bună. Acest lucru a împiedicat echipa să joace cu succes împotriva Sheriff-lui. Declarația a fost făcută de antrenorul lui Șahtarului Donețk, Roberto De Zerbi, în timpul conferinței de presă de după meci.
„În fotbal poți oricând să pierzi. Cred că astăzi am avut ghinion și, dimpotrivă, Sheriff a avut noroc. Dar dacă este așa, atunci înseamnă că noi suntem de vină. Echipa mea are mulți jucători buni. Dar deocamdată nu suntem o echipă atât de puternică. Potențial, vom deveni o astfel de echipă. O echipa de profesioniști își vede greșelile, precum cele care ne-au făcut să ratăm doi ani. Astăzi noi nu suntem o echipă puternică. Dar împreună putem progresa", a spus Roberto De Zerbi.
Răspunzând la întrebarea cu privire la cât de bine îl înțeleg jucătorii Șahtar pe antrenor, De Zerbi a spus că echipa este conștientă de ceea ce îi cere antrenorul, dar a recunoscut că, la început de sezon, există unele probleme.
Miercuri, „Sheriff” a învins acasă clubul ucrainean cu scorul de 2: 0.
Amintim că Sheriff Tiraspol a devenit prima echipă moldovenească care a reușit să intre în faza grupelor din turneul principal de fotbal european al cluburilor.
Următorul meci din faza grupelor din Liga Campionilor, „Sheriff” va juca în deplasare pe 28 septembrie împotriva clubului spaniol Real Madrid.
Meciul ”Sheriff” -”Shakhtar” la Tiraspol  - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Sport
Victorie fulminantă: “Sheriff” a învins ”Shakhtar” în Liga Campionilor
Fluxul de știri
0