Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alina Dellis colaborează cu compozitori celebri din Rusia - Iată de surprize pregătește

© Sputnik / Mihai CarausAlina Deliss
Alina Deliss - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Îndrăgita interpretă stabilită de mai mulți ani în Federația Rusă Alina Deliss a vorbit în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal” despre cele mai recente proiecte ale sale, dar și cu cine colaborează.
CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Muncește mult în această perioadă pentru a-și îndeplini visele. Interpreta de muzică ușoară Alina Deliss a povestit pentru Sputnik Moldova că după mai mulți ani de zile a revenit la piesele sale vechi și le dă o nouă viață.
Stabilită în Moscova, interpreta spune că acest lucru îl face datorită colaborărilor sale frumoase cu celebri compozitori ruși.
"Eu acum lucrez cu Constantin Arseniev, el lucrează cu Mihail Shufutinsky care a scris albume cu Igor Krutoy și Grigori Leps, dar mai lucrez și cu Vladimir Kurto și chiar am un cântec tare frumos "Хорошая маска".", a declarat Alina Deliss.
Chiar dacă lucrează de mai mulți ani la Moscova, Alina Deliss spune că nu uită de patria sa și își dorește colaborări frumoase și aici, acasă, cu compozitorii autohtoni.
"Vreau să scriu cântece moldovenește cu Sandu Gorgos și cred că voi reuși", a declarat Alina Deliss.
Alina Dellis - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
Interpreta Alina Deliss din Rusia va prezenta un concert la Chișinău - detalii
În repertoriul interpretei se regăsesc hituri populare îndrăgite de moldoveni precum: Taxi, Dorul Sufletului Tău și Moldova Mea.
Fluxul de știri
0