Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interpreta Alina Deliss din Rusia va prezenta un concert la Chișinău - detalii

© Sputnik / Mihai CarausAlina Dellis
Alina Dellis - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Abonare
Îndrăgita interpretă stabilită în Rusia Alina Deliss revine la Chișinău cu un concert de excepție. Detalii am aflat chiar de la talentata moldoveancă în cadrul emisiunii Sputnik Matinal.
Interpreta Alina Deliss din Rusia va prezenta un concert la Chișinău - detalii
Cunoscuta interpretă Alina Deliss revine la Chișinău cu un concert de zile mari, intitulat ”Moldova Mea”. În cadrul spectacolului, interpreta va cânta cele mai populare hituri ale sale: Taxi, Dorul Sufletului Tău, Moldova Mea și multe alte piese îndrăgite de către public.
Spectatorii vor avea parte de multe surprize în cadrul grandiosului concert. Alături de Alina Deliss vor evolua pe scenă renumitul naist maestrul Constantin Moscovici, formațiile Avanti și Select Cvartet.
"Unde aș trăi, revin cu mult drag și căldură în Moldova. Îmi sunt dragi oamenii de aici și aștept cu nerăbdare ziua în care ne vom întâlni. Tot ceea ce facem este pentru publicul drag", a declarat în studioul Sputnik Moldova Alina Deliss.
Concertul va avea loc pe 4 iulie, la ora 18:30, la Teatrul Verde din Chișinău. Biletele pot fi procurate în rețeaua iTicket și la numărul de telefon 022-84-55-00.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0