Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Alegeri în Duma de Stat: Mesajul lui Putin către ruși

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaОбращение президента РФ В. Путина к гражданам России в преддверии выборов депутатов Госдумы РФ
Обращение президента РФ В. Путина к гражданам России в преддверии выборов депутатов Госдумы РФ - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Vladimir Putin a spus că el contează pe o abordare civică responsabilă a rușilor la alegeri
CHIȘINĂU, 15 sept. - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că se bazează pe o poziție civilă responsabilă și echilibrată a rușilor în viitoarele alegeri pentru Duma de Stat.
"Mă bazez pe poziția Dvs. civică responsabilă, echilibrată, patriotică, pe dorința Dvs. de a alege deputați care vor lucra pentru binele și în numele iubitei noastre Patrii - în interesul poporului nostru și al fiecărui cetățean al Rusiei", a spus Putin în adresarea sa către ruși în ajunul începerii votului în alegerile pentru Duma de Stat, publicată pe site-ul Kremlinului.
„Vă rug să vă faceți alegerea”, a adăugat președintele.
Votarea pentru Duma de Stat și la alte alegeri va avea loc anul acesta în perioada 17-19 septembrie. Duma de Stat este aleasă pentru un mandat de cinci ani în cadrul unui sistem electoral mixt: 225 de deputați sunt aleși pe listele partidelor, alți 225 - din circumscripțiile uninominale într-un singur tur.
Paisprezece partide au înregistrat liste federale de candidați la Duma de Stat. Conform extragerii, în buletinul de vot acestea vor fi în ordinea următoare: Partidul Comunist al Federației Ruse, „Verzii”, Partidul Liberal Democrat din Rusia, „Oameni noi”, „Rusia Unită”, „Rusia corectă - Pentru Dreptate”, „Yabloko", Partidul Creșterii, Partidul Rus pentru Libertate și Justiție, "Comuniștii Rusiei", "Platforma Civică" , "Alternativa verde" , "Patria" și „Partidul pensionarilor”.
Alegerile pentru Duma de Stat a Federației - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Rusia
Observatorii CSI raportează: Totul este pregătit pentru alegerile din Rusia
Fluxul de știri
0