Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Slovaciei - detalii

© Sputnik / Anatolii KiriakПрезидент Молдовы Майя Санду
Президент Молдовы Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, a venit astăzi într-o vizită la Chișinău, la inițiativa omologului său Nicu Popescu. În timpul vizitei sale, ministrul slovac de externe s-a întâlnit și cu șeful statului, Maia Sandu.
CHIȘINĂU, 15 sept - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovacia, Ivan Korčok, aflat în vizită la Chișinău. Oficialii au discutat despre prioritățile imediate ale guvernării de la Chișinău, despre reformele pornite în sectorul justiției și despre provocările cu care ne confruntăm pe plan național și regional.
"Am convenit că este nevoie să intensificăm relațiile politice, economice și culturale dintre țările noastre", a spus Maia Sandu.
Șefa statului a mulțumit Slovaciei pentru sprijinul consecvent oferit Republicii Moldova atât în plan politic, cât și prin intermediul asistenței pentru dezvoltare.
"Am menționat, totodată, importanța ajutorului de care am beneficiat prin intermediul SlovakAid pentru lupta împotriva COVID-19. În mod special, am apreciat susținerea financiară acordată spitalelor din Moldova pentru achiziționarea echipamentelor medicale", a declarat Maia Sandu.
Нику Попеску - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Politică
Bilanțul vizitei ministrului de Externe al Slovaciei, la Chișinău
Fluxul de știri
0