Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bilanțul vizitei ministrului de Externe al Slovaciei, la Chișinău

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Нику Попеску
Нику Попеску - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, a venit astăzi într-o vizită la Chișinău, la inițiativa omologului său Nicu Popescu. Cei doi oficiali au discutat despre direcțiile de cooperare cu Uniunea Europeană.
CHIȘINĂU, 15 sept - Sputnik. Ministerul de Externe anunță că ministrul Nicu Popescu a avut o întrevedere oficială cu ministrul Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok. Oficialii au discutat despre noile direcții de cooperare cu Uniunea Europeană.
„Am fost bucuros să constat că Republica Moldova poate conta pe asistența și sprijinul Slovaciei”, a menționat Nicu Popescu.
Jakub Kulhanek - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2021
Politică
Ministrul Afacerilor Externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, într-o vizită de lucru la Chișinău
Potrivit MAEIE, oficialii au apreciat relația bilaterală și au convenit să intensifice cooperarea comercial-economică. Totodată, Popescu a mulțumit Slovaciei pentru donația de zece mii de teste de diagnosticare a COVID-19 prin metoda PCR, care au ajuns la Chișinău astăzi, cu ocazia vizitei ministrului slovac.
În cadrul întrevederii, miniștrii de externe Nicu Popescu și Ivan Korčok au discutat și despre securitatea regională și reglementarea transnistreană.
Fluxul de știri
0