Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

PCCOCS vine cu o dezmințire pe marginea dosarului anabolizantelor

© Sputnik / Mihai CarausProcuratura
Procuratura  - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
PCCOCS a oferit detalii privind desfășurarea dosarului anabolizantelor depistate în decembrie 2020.
CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale vine cu o dezmințire pe marginea dosarului anabolizantelor depistate în decembrie 2020, într-un transport diplomatic arondat ambasadei Moldovei la Moscova. Potrivit instituției, nicio persoană investigată în dosarul respectiv nu a fost scoasă de sub urmărire penală.
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 30.04.2021
Societate
Dosarul anabolizantelor: Patru persoane, plasate în arest
Totodată, într-o postare pe pagina de Facebook a PCCOCS, este menționat că pe dosar sunt mai mulți învinuiți, inclusiv persoane care se eschivează și care au fost anunțate în căutare.
”Actualmente, dosarul este în fază pre-finală. Urmează ca procurorilor PCCOCS să le fie prezentate ultimele rezultate ale expertizelor din șirul celor dispuse spre efectuare”, se mai arată în postare.
Ulterior, dosarul urmează să fie trimis în instanța de judecată.
Amintim că în data de 5 decembrie 2020, la Vama Palanca, într-un microbuz cu numere de înmatriculare ale misiunii diplomatice moldovenești la Moscova, au fost depistate mai multe cutii cu substanțe anabolizante. În urma acestui scandal, ambasadorul Moldovei în Rusia, Andrei Neguța, a fost rechemat, iar în locul acestuia a fost numit deputatul socialist Vladimir Golovatiuc.
Fluxul de știri
0