Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dosarul anabolizantelor: Patru persoane, plasate în arest

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 30.04.2021
Abonare
Cele patru persoane reținute recent, fiind bănuite de implicarea în producerea și livrarea anabolizantelor, au fost plasate în arest pentru 30 de zile. Despre aceasta anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

CHIȘINĂU, 30 apr – Sputnik. Persoanele reținute în data de 27 aprilie: doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 34 și 55 ani, au fost plasate pentru 30 de zile în arest. Aceștia sunt suspectați de producerea și livrarea anabolizantelor către unele state ale Uniunii Europene, dar și în Federația Rusă.

Работа экспертного центра Управления на транспорте МВД по ЦФО - Sputnik Moldova, 1920, 26.11.2016
Republica Moldova
Peste 10 mii de pastile anabolizante, confiscate de vameșii de la Aeroport
Procuratura precizează că printre învinuiți se regăsește și o persoană care a fost implicată în tentativa de contrabandă cu anabolizante prin folosirea transportului diplomatic la data de 5 decembrie 2020, la postul vamal Palanca.

Oamenii legii au efectuat percheziții în automobilele și domiciliile suspecților. În cadrul descinderilor au fost depistate și ridicate anabolizante, similare celor depistate în mașina diplomatică. Totodată, mașinile folosite de către bănuiți au fost ridicate și puse sub sechestru, în vederea ulterioarei posibilități de confiscare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei patru riscă amendă penală de până la 325 de mii de lei sau până la opt ani de pușcărie.

În data de 5 decembrie, la Vama Palanca, într-un microbuz cu numere de înmatriculare ale misiunii diplomatice moldovenești la Moscova, au fost depistate mai multe cutii cu substanțe anabolizante. În urma acestui scandal, ambasadorul Moldovei în Rusia, Andrei Neguța, a fost rechemat, iar în locul acestuia a fost numit deputatul socialist Vladimir Golovatiuc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0