Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul Afacerilor Externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, într-o vizită de lucru la Chișinău

© AFP 2024 / BERND VON JUTRCZENKAJakub Kulhanek
Jakub Kulhanek - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2021
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe al Cehiei este așteptat astăzi la Chișinău. În cadrul vizitei de lucru, oficialul se va întâlni cu Nicu Popescu, Igor Grosu și Natalia Gavrilița.
CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, va efectua astăzi o vizită la Chișinău. Oficialul vine în țara noastră la invitația viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu.
Potrivit unui comunicat emis de MAEIE, programul oficialului ceh include întrevederi cu omologul său moldovean Nicu Popescu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.
sector covid - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Ultima oră: Stare de urgență în sănătate publică în toată țara
”În cadrul discuțiilor vor fi abordate principalele aspecte ale cooperării moldo-cehe, programele de asistență pentru dezvoltare destinate țării noastre, precum și agenda europeană a Republicii Moldova, în perspectiva viitorului Summit al Parteneriatului Estic”, este menționat în comunicatul de presă.
Fluxul de știri
0