Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident cu implicarea unei mașini de poliție: Sunt răniți - FOTO

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGPДТП с участием патрульной машины
ДТП с участием патрульной машины - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Un polițist de patrulare a ajuns la spital după ce mașina de serviciu în care se afla a fost implicată într-un accident la Briceni.
CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. În această dimineață, în jurul orei 08:10, un polițist de patrulare a fost implicat într-un accident în timp ce se deplasa la un alt accident. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, impactul a avut loc în apropiere de satul Colicăuți, raionul Briceni.
După cum a comunicat serviciul de presă al INSP, în timpul deplasării spre accident, în satul Halahora de sus, de pe un drum secundar a ieșit fără să se asigure un Audi condus de o femeie de 46 de ani care nu a cedat trecerea echipajului de patrulare, lovind lateral mașina de serviciu. Ulterior, aceasta a fost proiectată într-un camion Volvo”, este menționat în comunicatul de presă al INSP.
Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Accidente
Un bărbat a murit, altul a rămas viu ca prin minune: Ce s-a întâmplat la Sângerei
În urma impactului, polițistul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la spitalul raional Edineț. Totodată, alte persoane nu au avut de suferit. În prezent, oamenii legii investighează toate circumstanțele celor întâmplate.
Fluxul de știri
0