Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre prioritățile din politica lui Putin

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimedia Dmitri Peskov
 Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
„Prioritățile pentru Putin au fost, sunt și vor fi dezvoltarea țării și sprijinul populației”, a declarat Dmitri Peskov.
BUCUREȘTI, 13 sep - Sputnik. Domeniile prioritare pentru președintele rus Vladimir Putin au fost întotdeauna, sunt și vor rămâne dezvoltarea socio-economică a țării și sprijinul cetățenilor, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Puțin, Dmitri Peskov.
"Vedeți agenda președintelui, vedeți problemele pe care le discută la ședințe, conferințe. În primul rând, acestea sunt probleme de dezvoltare socio-economică a țării. Acesta este ceea ce se află în prim plan. Măsuri de sprijinire a anumitor grupuri de populație în lumina diferitelor manifestări post-criză în curs de desfășurare, pentru a accelera procesul de ieșire din această criză ", a declarat Peskov reporterilor.
Actorul rus născut la Chișinău Aleksandr Oleșko, - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2021
Societate
Actor originar din Chișinău, decorat de președintele rus Putin
"Aceasta a fost, este și va rămâne o prioritate absolută pentru președintele Putin", a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
Fluxul de știri
0