Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat a murit, altul a rămas viu ca prin minune: Ce s-a întâmplat la Sângerei

© Photo : Inspectoratul de Poliție SângereiUn bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac
Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Accidentele s-au ținut lanț duminică. Șoferul unui automobil s-a stins din viață după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac și s-a răsturnat.
CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. În seara de duminică, în jurul orei 23:10, un bărbat a sunat la Serviciul 112 și a anunțat că pe șoseaua dintre orașul Biruința și satul Mărășești, raionul Sângerei, a avut loc un accident.
Пешеходный переход - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Accidente
Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni în Capitală: Ce spune Poliția
Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 35 de ani se afla la volanul automobilul de marca „Peugeot”, iar în mașină mai era și un pasager. În circumstanțe necunoscute, conducătorul mașinii ar fi pierdut controlul asupra vehiculului într-o curbă și a derapat, apoi s-a izbit violent de un copac iar mașina s-a răsturnat.
În urma impactului, șoferul s-a stins din viață până la venirea ambulanței, iar pasagerul acestuia nu a avut de suferit. Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.
Fluxul de știri
0