Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în punctele mobile: Unde le găsim astăzi

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Скулянке
Мобильный пункт вакцинации на Скулянке - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2021
Abonare
Vaccinarea continuă în Capitală. Și astăzi troleibuzul și autobuzul destinat pentru imunizare vor staționa în Chișinău.
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Troleibuzul va staționa astăzi în sectorul Ciocana, pe strada Alecu Russo în intersecție cu strada Meșterul Manole. Totodată, autobuzul poate fi găsit astăzi, 12 septembrie, pe strada Armenească, la parcarea de la intrarea în Piața Centrală. Punctele mobile de vaccinare vor activa începând cu ora 10:00 și vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 11.09.2021
Coronavirus
În ce țări putem călători liber cu certificatul de vaccinare emis de autoritățile Moldovei
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Fluxul de știri
0