Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Au murit după ce au mâncat harbuz – la Moscova crește numărul persoanelor internate

© Sputnik / Aleksei Babushkin  / Accesați arhiva multimediaSpital, reanimare
Spital, reanimare - Sputnik Moldova, 1920, 11.09.2021
Abonare
Alte trei persoane au fost internate la Moscova după ce s-au intoxicat cu harbuz. Potrivit informațiilor anterioare, două persoane au decedat în urma otrăvirii.
CHIȘINĂU, 11 sept. - Sputnik. Două persoane au decedat la Moscova în urma unei intoxicări cauzate, după cum se presupune, de consumul de pepene verde.
Potrivit informațiilor prealabile, familia a fost internată la spitalul orășenesc, însă medicii nu au mai putut să salveze o femeie de 61 de ani și pe nepoata ei de 15 ani au, relatează ”Izvestia”.
Riscurile intoxicațiilor alimentare în perioada caniculară - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Riscurile intoxicațiilor alimentare în perioada caniculară
Mai târziu, alte trei persoane au fost spitalizate cu intoxicație. Acestea locuiesc în aceeași casă din Moscova în care bunica și nepoata ei au murit pe 10 septembrie, după ce au cumpărat un pepene verde în magazinul ”Magnit” și s-au otrăvit.
Potrivit datelor ”Izvestia”, este vorba de spitalizarea a două fete minore, de 12 și 17 ani, și a unui adult în vârsta de 26 de ani.
În afară de aceasta, au fost transportate de asemenea la spital două locuitoare ale altor case de pe strada ”Sovhoznaia” – femeile au vârsta de 55 și 62 de ani. Toți cei spitalizați prezintă semne de otrăvire.
Супермаркеsupermarket - Sputnik Moldova, 1920, 11.08.2021
Societate
Te uiți la etichetă când cumperi un produs alimentar? Iată de ce trebuie să tragi atenția
Comitetul de investigații din Rusia a inițiat un dosar penal pentru acordarea de servicii care nu corespund cerințelor de siguranță și au dus la moartea unei persoane.
Rețeaua comercială a anunțat că desfășoară o investigație internă și, până la clarificarea cauzelor celor întâmplate, retrage din vânzare întregul lot de pepeni verzi din acel magazin.
Fluxul de știri
0