Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Numărul morților în explozia din Noghinsk a ajuns la șapte

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaВзрыв газа в жилом доме в Ногинске
Взрыв газа в жилом доме в Ногинске - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Abonare
Potrivit supozițiilor avansate de autorități, cauza incidentului ar fi fost o scurgere de gaz într-un apartament în care locuia o familie numeroasă.
CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Cel puțin șapte persoane au murit într-o explozie de gaz într-o clădire rezidențială din regiunea Moscovei. Joi dimineață, cadavrele a încă două victime au fost găsite sub dărâmături, a declarat pentru RIA Novosti un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.
Miercuri, în jurul orei șapte dimineața, în casa numărul 9 de pe strada 28 Iunie s-a produs o explozie. Deflagrația a fost provocată de o schinteie ce a dus la explozia amestecului de aer și gaz. Ca urmare, etajele al doilea și al treilea și parțial al patrulea s-au prăbușit. Șapte persoane au murit, inclusiv o adolescentă, alți 17 au fost răniți, șase sunt la spital.
Peste 170 de locuitori au fost evacuați din clădire. Conform datelor preliminare, cauza incidentului a fost o scurgere de gaz într-un apartament în care locuia o familie numeroasă.
A fost inițiat un dosar penal privind furnizarea de servicii care nu îndeplinesc cerințele de siguranță.
Un doliu de trei zile a fost anunțat la Noghinsk.
Refugiați afgani - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Analize și opinii
Refugiații afgani vor fi îndreptați de NATO către Moldova și Ucraina - expert rus
Fluxul de știri
0