Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Măsurile anti COVID-19, schimbate o dată la cinci zile în Moldova - decizia CNESP

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Министр здравоохранения Молдовы Алла Немеренко
Министр здравоохранения Молдовы Алла Немеренко - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Abonare
Din cauza situației epidemiologice agravante din țară, autoritățile în sănătate vor veni o dată la cinci zile cu noi acțiuni și decizii.
CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Ministerul Sănătății va prezenta o dată la cinci zile situația pandemică din țară și va veni cu noi decizii de fiecare dată. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, după ședința Comisiei Naționale Extraordinară pentru Sănătate Publică.
"Ministerul Sănătății, în termen de cinci zile, de comun acord cu alte autorități publice centrale, va actualiza și prezenta Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică versiunea a treia a planului de prevenire și răspândire ca răspuns la infecția de coronavirus de tip nou în care cel mai important lucru care va fi prezentat va fi predictibilitatea acțiunilor următoare ale CNESP pentru săptămânile și lunile următoare pe care le estimăm a fi destul de periculoase", a declarat Ala Nemerenco.
Astăzi, Comisia Națională de Sănătate Publică a instituit starea de urgență în sănătate publică pe tot teritoriul țării. Starea de urgență în sănătate publică intră în vigoare de pe 10 septembrie până pe 30 octombrie.
sector covid - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Ultima oră: Stare de urgență în sănătate publică în toată țara
Fluxul de știri
0