Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Doi bărbați au fost găsiți morți pe marginea drumului, în raionul Strășeni

© Photo : Inspectoratul de Poliție StrășeniDoi bărbați au murit după ce au fost implicați într-un accindent cu motocicleta
Doi bărbați au murit după ce au fost implicați într-un accindent cu motocicleta  - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Abonare
Doi bărbați au fost găsiți morți pe marginea drumului, alături de o motocicletă avariată - acul vitezometrului motocicletei s-a blocat la 170 km/h. Accidentul a avut loc miercuri, în raionul Strășeni.
CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Miercuri, în jurul orei 15:40, oamenii legii au fost alertați în legătură cu faptul că pe marginea drumului au fost găsite corpurile neînsuflețite a doi bărbați. Polițiștii au mers la fața locului unde au stabilit că, pe șoseaua Chișinău - Ungheni, a avut loc un accident cu implicarea unei motociclete.
Accident Ștefan Vodă - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Accidente
Accident la Ștefan Vodă: Un bărbat a murit, iar mai mulți polițiști de frontieră - răniți
Preliminar, polițiștii au stabilit că șoferul motocicletei era un bărbat de 29 de ani, iar pasagerul acestuia avea 37 de ani. Ambii erau locuitori ai satului Ciobanca, raionul Strășeni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni Mariana Didenco, acul vitezometrului motocicletei s-a blocat la 170 km/h.
Oamenii legii au pornit un proces penal pentru a investiga toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Fluxul de știri
0