Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident la Ștefan Vodă: Un bărbat a murit, iar mai mulți polițiști de frontieră - răniți

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAccident Ștefan Vodă
Accident Ștefan Vodă - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Un bărbat și-a pierdut viața, iar mai mulți polițiști de frontieră au fost răniți, în urma unui teribil accident rutier. Poliția a oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Accident înfiorător în raionul Ștefan Vodă. Un bărbat a murit, iar câțiva angajați ai Poliției de Frontieră au ajuns la spital, în urma impactului a trei mașini.
Potrivit oamenilor legii, coliziunea a avut loc în seara zilei de ieri, pe șoseaua R-30 între satele Antonești și Olănești.
© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAccident Ștefan Vodă
ДТП в Штефан-Водэ - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Accident Ștefan Vodă
Din informațiile preliminare oferite de Poliție, șoferul unui automobil marca BMW, având viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și a lovit din spate o mașină care aparține Direcției Regionale Est a IGPF, condus de un angajat al Poliției de Frontieră.
Ulterior, BMW-ul a fost proiectat într-un alt automobil de model Toyota, condus de un bărbat de 48 de ani care venea din sens opus.
”Potrivit declarațiilor de la fața locului, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat o femeie de 46 de ani din satul Slobozia raionul Ștefan Vodă, însă Poliția examinează și o altă versiune precum că BMW-ul era condus de fiul acesteia, angajat al Poliției de Frontieră”, este menționat în comunicatul emis de Poliție.
În automobilul Toyota se aflau trei bărbați și o femeie, cetățeni ai Federației Ruse, cu vârstele cuprinsele între 26 și 45 ani. Toți pasagerii au primit diferite traumatisme, fiind transportați la spitalul raional Ștefan Vodă.
Din nefericire, șoferul mașinii marca Toyota a murit în drum spre spital.
De îngrijiri medicale au avut nevoie și angajații Poliției de Frontieră.
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Actualmente, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0