Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alertă pe aeroportul din Capitală: Arme încărcate, găsite în valiza unui israelian

© Sputnik / Miroslav RotariAeroport
Aeroport - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Abonare
Incident șocant pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un cetățean al Israelului a fost prins în timp ce încerca să scoată din țara noastră obiecte periculoase.
CHIȘINĂU, 9 sept - Sputnik. Un israelian de 49 de ani a fost prins pe aeroportul din Chișinău în timp ce încerca să scoată din Moldova trei arme pneumatice încărcate și câteva balonașe cu aer comprimat. Totul s-a petrecut astăzi, ora 12:00, în timpul controlului de securitate.
Bărbatul era pasager al cursei „Chișinău – Tel Aviv”. În timpul controlului cu aparatul de raze X-ray și procesării imaginilor, s-au observat în bagajul de cală obiecte asemănătoare cu arme. Operativ au fost anunțați lucrătorii vamali și de comun s-au extins verificările asupra valizei.
 Poliția de Frontieră, TIR, la punctul de trecere a hotarului    - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Societate
Impresionant: Ce au găsit vameșii într-un camion cu nisip - VIDEO
În rezultat, au fost depistate trei arme pneumatice de model „Baikal”, fiecare cu câte 250 de bile din aluminiu, dar și mai multe balonașe cu aer comprimat. Din primele cercetări s-a aflat că pasagerul le-a achiziționat în regiunea transnistreană, de unde soția este de baștină.
Cazul și tot materialul acumulat va fi transmis către Serviciul Vamal pentru continuarea cercetărilor.
Fluxul de știri
0