Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

SIS a venit cu o reacție promptă la declarațiile Nataliei Morari

© Sputnik / Miroslav Rotari SIS
 SIS - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în contextul declarațiilor făcute de jurnalista Natalia Morari despre o implicare a instituției în acțiuni de șantaj împotriva sa.
CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Serviciul de Informații și Securitate a venit cu puțin timp în urmă cu o declarație în contextul dezvăluirilor făcute astăzi de prezentatoarea TV Natalia Morari, în care afirmă, între altele, că reprezentanții SIS ar fi implicați în acțiuni de șantaj împotriva sa.

Astfel, Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu respectivele declarații apărute în spațiul public.
Natalia Morari - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Societate
Dezvăluiri șocante: Natalia Morari spune cine este tatăl fiului ei
”Ca urmare, lansăm o invitație publică doamnei Morari în vederea elucidării circumstanțelor cazului dat și identității persoanelor care au întreprins cerințe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională”, este menționat într-un comunicat al instituției.
De asemenea, SIS consideră că ar fi oportun ca jurnalista să se adreseze la Procuratura Generală în vederea intentării unui dosar penal în acest sens.
”SIS își asumă acordarea sprijinului plenar în eventuala desfășurare a urmăririi penale”, subliniază instituția.
Fluxul de știri
0