Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri șocante: Natalia Morari spune cine este tatăl fiului ei

© Photo : Facebook / Natalia MorariNatalia Morari
Natalia Morari - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Jurnalista Natalia Morari a decis să facă claritate în privința tatălui fiului ei Rem.
CHIȘINĂU, 8 sept- Sputnik. Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit misterul. După mai multe luni în care s-au tot făcut presupuneri în privința celui care ar fi tatăl micuțului Rem, aceasta a anunțat că este nimeni altul decât controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.
”Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a scris ea într-o postare pe Facebook.
© Screenshot / Facebook / Natalia MorariNatalia Morari a spus cine este tatăl fiului ei
Наталья Морарь назвала имя отца своего сына - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Natalia Morari a spus cine este tatăl fiului ei
Amintim că Morari a declarat anterior că a născut copilul de la u donator ”pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie”.
”Am deja 37 de ani și nu mai voiam să amân nașterea copilului până voi întâlni „bărbatul visurilor mele”, s-a confesat atunci jurnalista.
Veacesla Platon - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2021
Societate
30 de zile de arest pentru Platon. Magistrații au dispus anunțarea acestuia în căutare
În actuala postare ea spune că este șantajată ”cu aceste detalii din viața mea personală”, iar pentru a proteja postul de televiziune TV 8, al cărui fondator este, jurnalista a decis să facă ”o pauză de emisie” și să iasă temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii.
”Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea”, a mai precizat Morari, menționând că aceasta este ultima ei declarație ” despre viața personală”.
Omul de afaceri Veaceslav Platon figurează în dosarul privind „furtul miliardului”. El a fost extrădat din Ucraina în Moldova în august 2016. Un an mai târziu, a fost condamnat la 18 ani de închisoare, fiind acuzația de fraudă, spălare de bani și corupție activă.
Platon a fost eliberat pe 15 iunie 2020 după ce procurorul general Alexandr Stoianoglo a spus că dosarul omului de afaceri a fost falsificat. Ulterior, unul dintre dosarele împotriva lui Platon a fost trimis pentru reexaminare. După ce acesta nu s-a prezentat la audieri în instanță, Platon a fost anunțat în căutare.
Fluxul de știri
0