Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul se convoacă în prima ședință din sesiunea de toamnă - detalii

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Parlamentul se va întruni mâine în prima ședință din sesiunea de toamnă. Ședința plenară va începe la ora 12:00.
CHIȘINĂU, 8 sept - Sputnik. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, Hotărârea privind convocarea Parlamentului în ședințe plenare și ordinea de zi pentru prima ședință. Astfel, deputații vor examina modificarea mai multor acte normative, inclusiv Legea privind Comisia Națională a Pieței Financiare, Legea Concurenței, Codul Fiscal, Legea cu privire al funcția publică și statutul funcționarului public.
De asemenea, parlamentarii vor audia raportul anual de activitate al Comisiei Naționale a Pieței Financiare pentru anul 2020 și vor examina proiectele de hotărâre privind demisia unor deputați, precum și cel de numire a unui judecător la Curtea Supremă de Justiție.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Politică
Demisia a patru deputați PAS urmează să fie aprobată de Parlament
Amintim că deputații din Legislatura a XI-a au revenit la muncă din 1 septembrie. În cadrul sesiunii de toamnă, urmează a fi examinate o serie de proiecte din noul Parlament, precum și proiecte rămase din legislaturile anterioare.
Fluxul de știri
0