Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Încă o zi cu demisii și numiri la Guvern: Cine și de unde a plecat

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Abonare
Guvernul continuă să efectueze schimbări de personal. Unii pleacă, alții vin.
CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Agenția pentru Proprietatea Intelectuală are un nou director. Cabinetul de Miniștri a aprobat numirea în funcția de director a lui Eugen Rusu. Acesta este doctor în drept și are o experiență de muncă atât în sectorul privat, cât și în cel public. Activează la AGEPI din 2015.
Кишинев люди город  - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Societate
Decis! Pensionarii din Moldova vor primi pensii mai mari din 1 octombrie
Tot astăzi, miniștrii au aprobat numirea în funcția de director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor. Pentru această funcție a fost propusă și aprobată candidatura lui Vladislav Cotici.
În cadrul ședinței a fost aprobată și demisia Lorei Grosu din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat și cea a Larisei Ciolac din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Politică
Demisia a patru deputați PAS urmează să fie aprobată de Parlament
De asemenea, Ion Ciumac a fost numit în funcția de șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, Vitalie Mironov - în cea de șef-adjunct al Oficiului teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, Dumitru Baba - șef-adjunct al Oficiului teritorial Hâncești, Dumitru Colța - șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca.
Fluxul de știri
0