Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

România și Republica Moldova, ședință comună de Guvern

© Sputnik / Mihai CarausGuvernul
Guvernul - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2021
Abonare
Premierul Florin Cîțu a anunțat în cadrul discursului ținut la Reuniunea Anuală a Diplomației Române că urmează o ședință comună de guvern România-Moldova.
BUCUREȘTI, 7 sept – Sputnik, Marius Holdean. Chiar dacă nu se știe cât va mai fi premier, Florin Cîțu a anunțat totuși o ședință comună de Guvern România-Republica Moldova. Anunțul a fost făcut cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române.
Nicu Popescu
 - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2021
Politică
Ministrul de Externe al Moldovei se va întâlni cu președintele României
„Nu pot să omit nici importanța avansului în direcția consolidării rezilienței alături de partenerii estici ai UE, iar din acest punct de vedere, un astfel de curs este esențial și pentru Republica Moldova, unde noile condiții politice sunt cât se poate de favorabile. Vă rog să continuați să pregătiți ședința comuna de guvern pe care o vom avea în scurt timp astfel încât să se desfășoare cu rezultate substanțiale în sprijinul procesului de reformă asumat de noul guvern de la Chișinău”, a spus astăzi Florin Cîțu.
De altfel, ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova efectuează în această perioadă prima sa vizită externă de la preluarea titulaturii de șef al diplomației de peste Prut, participând la București la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.
Fluxul de știri
0