Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe al Moldovei se va întâlni cu președintele României

© Photo : Facebook / Nicu PopescuNicu Popescu
Nicu Popescu
 - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2021
Abonare
Șeful diplomației din țara noastră va efectua o vizită la București. Oficialul se va întâlni cu omologul său român, Bogdan Aurescu, dar și cu președintele României, Klaus Iohannis.
CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Ministrul de Externe, Nicu Popescu, va efectua o vizită de lucru la București, la invitația omologului său român, Bogdan Aurescu.
Astfel, în perioada 6-7 septembrie, oficialul va avea consultări bilaterale cu ministrul român de externe Bogdan Aurescu, va fi primit la Palatul Cotroceni de către președintele României, Klaus Iohannis, și va participa în calitate de invitat special la Reuniunea anuală a diplomației române, ediția anului 2021.
”Pe 7 septembrie, de la ora 10:30, miniștrii de Externe Nicu Popescu și Bogdan Aurescu vor susține o conferință de presă, care va putea fi urmărită în direct pe paginile Facebook ale Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Ministerului Afacerilor Externe al României”, este menționat în comunicatul emis de MAEIE.
Totodată, Nicu Popescu va susține un discurs la Reuniunea anuală a diplomației române, alături de omologul român Bogdan Aurescu și ministrul de Externe italian, Luigi Di Maio, în cadrul panelului „Reziliența în timpul pandemiei. Întărirea cooperării între parteneri”.
Fluxul de știri
0