Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și-a exprimat speranța pentru restabilirea relațiilor cu Ucraina

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Vladimir Putin a declarat situația în relațiile cu Ucraina este anormală și nefirească.
CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că situația în relațiile cu Ucraina este anormală și nefirească și speră să se restabilească relațiile în viitor.
"Cred că situația în care ne aflăm astăzi este absolut anormală, nefirească. Și mai devreme sau mai târziu, și mai bine dacă se întâmplă devreme și cu cât mai devreme cu atât mai bine, ne vom restabili pe deplin relațiile cu Ucraina", a spus el la Forumul Economic Estic.
La întrebarea dacă va veni ziua în care președintele Ucrainei va veni la forumul din Rusia, Putin a răspuns că el contează foarte mult pe asta.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Rusia
Putin a calificat absența unui tratat de pace cu Japonia ca nonsens
Forumul Economic Estic (EEF) se desfășoară în perioada 2-4 septembrie în campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat din Vladivostok. RIA Novosti este partener informațional generale al Forumului.
Fluxul de știri
0