Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a calificat absența unui tratat de pace cu Japonia ca nonsens

© Sputnik / Евгений Паулин / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vladimir Putin a răspuns la întrebarea - cum s-au schimbat negocierile cu Japonia privind tratatul de pace după adoptarea amendamentelor la Constituție, unde este scris că Federația Rusă este indivizibilă și Kurilele de Sud sunt parte a Rusiei pentru totdeauna.
Președintele rus Vladimir Putin consideră că absența unui tratat de pace cu Japonia este un nonsens.
„Acesta (un amendament la Constituție, care afirmă că Federația Rusă este indivizibilă și Kurilele de Sud sunt parte a Rusiei pentru totdeauna) nu schimbă abordarea noastră în ceea ce privește interesul pentru încheierea unui tratat de pace. Credem că absența unui astfel de acord documentul din relațiile noastre este un nonsens", a spus Putin la sesiunea plenară a Forumului Economic Estic (EEF), răspunzând la întrebarea moderatorului - cum s-au schimbat negocierile cu Japonia privind tratatul de pace după adoptarea amendamentelor la Constituție, unde este scris că Federația Rusă este indivizibilă și Kurilele de Sud sunt parte a Rusiei pentru totdeauna.
Eastern Economic Forum - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2021
Rusia
Eastern Economic Forum: Rusia și Japonia au semnat un acord de furnizare a LNG
Forumul Economic de Estic se desfășoară în perioada 2-4 septembrie în campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat din Vladivostok. RIA Novosti este partener informațional general al EEF.
Fluxul de știri
0