Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia este deschisă să coopereze cu toate țările din Asia-Pacific

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Rusia este parte integrantă a regiunii Asia-Pacific și este deschisă cooperării reciproc avantajoase cu toate țările din zonă, a anunțat președintele rus Vladimir Putin în cadrul sesiunii plenare a Forumului Economic de Est.
BUCUREŞTI, 3 sept – Sputnik. „Rusia este deschisă faţă de un parteneriat reciproc avantajos cu toate țările din regiunea Asia-Pacific”, a declarat președintele rus Vladimir Putin, adăugând că regiunea se află „la cârma” economiei globale de ani de zile, înregistrând rate de dezvoltare mai mari decât alte regiuni majore.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Rusia
Putin și-a exprimat speranța pentru restabilirea relațiilor cu Ucraina
Iar Rusia, ca parte a regiunii Asia-Pacific, va intensifica cooperarea cu statele din zonă pentru a stimula această tendință, a mai spus preşedintele.
„Rusia este parte integrantă a regiunii Asia-Pacific și vom construi centre puternice de atragere a capitalului și o nouă economie în regiunile noastre din Orientul Îndepărtat, vom crea şanse de oportunitate pentru ca oamenii să transpună în realitate cele mai îndrăznețe idei și proiecte de afaceri”, a declarat Putin, citat de RT.
De asemenea, preşedintele rus a precizat că transformarea Orientului Îndepărtat al Rusiei într-un punct de atracţie pentru străini va determina dezvoltarea eficientă a potențialului economic al regiunii, ceea ce este o „prioritate absolută” a Rusiei.
Fluxul de știri
0