Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Problema plăcilor de înmatriculare cu numere neutre, discutată la Bender

© Sputnik / Mihai CarausТирасполь
Тирасполь  - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Abonare
Cele mai actuale probleme de pe agenda dialogului dintre reprezentanții politici de la Chișinău și Tiraspol au fost abordate în cadrul unei întrevederi.
CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Problematica plăcilor de model neutru pentru autovehiculele din regiunea transnistreană a fost unul din subiectele de pe agenda discuțiilor dintre reprezentanții politici de la Chișinău și Tiraspol. O întrevedere de lucru dintre negociatorul principal din partea Chișinăului, viceprim-ministrul pentru reintegrare Vlad Kulminski, și reprezentantul politic în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană din partea Tiraspolului, Vitalii Ignatiev a avut loc astăzi.
Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Politică
Vicepremierul pentru reintegrare merge la Tiraspol: Care este motivul
„Problematica autovehiculelor cu plăci de model neutru a figurat pe agenda discuțiilor, fiind relevate potențiale mecanisme practice de eficientizare a activității punctelor de înmatriculare din orașul Tiraspol și orașul Râbnița și de sporire a numărului de beneficiari ai acestui serviciu public oferit de autoritățile Republicii Moldova”, este precizat într-un comunicat al Biroului pentru Reintegrare.
Strada Alecu Russo - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
S-au scumpit plăcuțele de înmatriculare pentru automobile: Cât costă cel mai fițos număr
Reprezentanții politici au abordat și alte subiecte, precum aprovizionarea cu loturi de vaccin împotriva COVID-19 a locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului, asigurarea bunei funcționări a școlilor cu predare în grafie latină și eliminarea impedimentelor la libera circulație.
De asemenea, părțile au convenit ca în timpul apropiat să fie relansată activitatea grupurilor de lucru sectoriale, în special ale experților în domeniul transportului auto în vederea determinării soluțiilor tehnice la problemele care apar în proces.
Fluxul de știri
0