Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou protest la Guvern: Cine și de ce este nemulțumit

© Sputnik / Miroslav RotariПравительство Республики Молдова
Правительство Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Abonare
Luna septembrie începe cu un protest al părinților nemulțumiți de decizia CNESP și anume ceea ce privește revenirea elevilor la regimul mixt de studii.
CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Vor să le ceară autorităților să revizuiască hotărârea CNESP din 23 august, astfel ca elevii să revină în regim normal la ore, nu regim mixt, așa cum s-a propus. În context, părinții nemulțumiți de decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică organizează astăzi un protest în fața Guvernului. Manifestația este preconizată pentru ora 13:00.
Părinții consideră că odată ce toate instituțiile activează în regim normal, atunci și elevii trebuie să revină la studii în regimul de până la pandemie. Mai mult, aceștia au lansat și o petiție în acest sens.
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Coronavirus
De neînduplecat! Ceban, despre hotărârea Comisiei Sănătate Publică: E nulă pentru Chișinău
Autorii petiției consideră că prin decizia CNESP se încălcă drepturile copiilor la educație de calitate, în special, în contextul în care procesul de educație online sau mixt nu asigură rezultate bune. Totodată, potrivit autorilor, se încălcă dreptului copiilor la siguranță, la sănătate, iar unii elevi sunt chiar discriminați.
Deputați în Parlamentul Republicii  - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Editoriale
Grosu, cu cea mai stupidă declarație după alegeri: Primim refugiați din Afganistan
Fluxul de știri
0