Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații revin la muncă - începe sesiunea de toamnă a Parlamentului

© Sputnik / Mihai CarausȘedința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Abonare
De astăzi, deputații din Legislatura a XI-a revin la muncă. Dispoziția cu privire la convocarea Legislativului în sesiunea ordinară a fost semnată de spicherul Igor Grosu.
CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se va convoca în sesiunea ordinară de toamnă, începând de astăzi. Până la convocarea Biroului Permanent, care urmează a fi stabilită data şi ordinea de zi a şedinţei plenare, aleșii poporului vor munci în comisii permanente pentru a pregăti iniţiative legislative şi proiecte de hotărâri.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Societate
Comuniștii și socialiștii cer audierea Guvernului în Parlament: Care este motivul
În cadrul sesiunii, urmează a fi examinate o serie de proiecte din noul Parlament, precum și proiecte rămase din legislaturile anterioare.
Amintim că Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.
Fluxul de știri
0