Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Hai la școală în siguranță! Autoritățile reiau activitatea troleibuzelor pentru copii

© Sputnik / Mihai CarausЛюди и общественный транспорт
Люди и общественный транспорт - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Abonare
Regia Transport Electric anunță că începând de mâine, 1 septembrie, va fi reluată activitatea troleibuzelor destinate pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe.
CHIȘINĂU, 31 aug - Sputnik. Atenție pasageri - fiecare al patrulea troleibuz de pe liniile 2, 8, 10, 12, 22 și 25 va fi destinat exclusiv pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Regiei Transport Electric.
Elevi - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2021
Societate
1 septembrie: Primul protest al părinților după victoria PAS
Astfel, odată cu începerea noului an de studii, copiii vor putea circula cu troleibuzele destinate doare pentru ei. În intervalul orelor 06:50 - 09:00, acestea vor transporta copiii la școli și grădinițe. Cu aceste troleibuze vor putea circula și profesorii, dar și educatorii, doar că în baza legitimației de serviciu sau a unui act care să confirme că persoanele activează în instituțiile preșcolare sau școlare.
Responsabilii de la RTEC au precizat că perioada exactă de activitate a acestor troleibuze va fi stabilită până la sfârșitul acestei săptămâni, în funcție de fluxul de pasageri de la începutul anului școlar. Menționam că troleibuzele destinate transportării copiilor sunt marcate cu abțibilduri pe care scrie sloganul „Hai la școală în siguranță”.
Fluxul de știri
0