Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Casa Albă a comentat atacul cu rachete asupra aeroportului din Kabul

© Photo : Telegram / Police frequencyEXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime
EXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime - Sputnik Moldova, 1920, 30.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Joe Biden a fost informat despre atacul cu rachete asupra aeroportul din Kabul, anunță Casa Albă.
CHIȘINĂU, 30 aug - Sputnik, Ion Pelin. Președintele SUA, Joe Biden, a fost informat despre atacul cu rachete asupra aeroportului din capitala afgană Kabul, evacuarea nu a fost întreruptă, relatează Casa Albă.
Волонтеры и медицинский персонал выгружают тела из пикапа возле больницы после двух мощных взрывов - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Internațional
Victime în atacul din Kabul: șase persoane, dintre care patru copii
”Consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan și șeful Statului Major (Casa Albă - Ed.) Ron Kline l-au informat pe președinte despre atacul cu rachete de pe Aeroportul Internațional Hamid Karzai. Comandanții și-au dublat eforturile și au făcut tot ce era necesar pentru a ne proteja trupele de pe teren ca o chestiune de prioritate ", se spune în declarație.
Postul TV CNN, citând un oficial american, a anunțat anterior că luni dimineață au fost lansate mai multe rachete asupra aeroportului internațional al capitalei afgane Kabul, interceptate de sistemul american de apărare antiaeriană. Au fost lansate în total cinci rachete, dar nu se știe dacă toate au fost interceptate și nici nu este clar cine a fost în spatele atacului.
Conform datelor preliminare, nu există careva victime din partea Statele Unite.
Fluxul de știri
0