Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Victime în atacul din Kabul: șase persoane, dintre care patru copii

© AFP 2024 / WAKIL KOHSARВолонтеры и медицинский персонал выгружают тела из пикапа возле больницы после двух мощных взрывов
Волонтеры и медицинский персонал выгружают тела из пикапа возле больницы после двух мощных взрывов - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Abonare
Șase persoane, dintre care patru copii, au avut de suferit de pe urma atacului din Kabul.
BUCUREȘTI, 29 aug – Sputnik. Șase persoane, inclusiv patru copii, au devenit victime ale atacului cu rachetă în Kabul, informează Ariana News cu referință la martorii oculari.
Se menționează că pe lângă șase victime ale atacului au avut de suferit patru persoane.
Mai devreme în Kabul a avut loc o explozie. Sursa din cadrul poliției a confirmat pentru agenția RIA Novosti că explozia a fost provocată de un atac cu rachetă asupra unei case din apropierea aeroportului din Kabul.
EXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Internațional
O nouă explozie puternică în apropiere de aeroportul din Kabul - VIDEO
Presa internațională, cu trimitere la demnitari americani, au anunțat că atacul din capitala Afganistanului a fost realizat de SUA. Potrivit agenției Associated Press, lovitura a fost efectuată asupra unui mijloc de transport, în care s-ar fi aflat câțiva „teroriști sinucigaș”, care se îndreptau spre aeroportul din Kabul.
Fluxul de știri
0