Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident înfiorător la Râșcani: Un polițist de frontieră și-a pierdut viața - Foto

© Pixabay / Byn_Lidoliu
doliu - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Abonare
Un polițist de frontieră și-a pierdut viața într-un cumplit accident produs în raionul Râșcani. Bărbatul a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori.
CHIȘINĂU, 29 aug – Sputnik. Un accident înfiorător a avut loc în această dimineață, în apropiere de satul Pîrjota din raionul Râșcani. În urma impactului a murit un angajat al Poliției de Frontieră.
© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăUn polițist de frontieră a murit într-un cumplit accident în raionul Râșcani
Un polițist de frontieră a murit într-un cumplit accident în raionul Râșcani - Sputnik Moldova, 1920, 29.08.2021
Un polițist de frontieră a murit într-un cumplit accident în raionul Râșcani
”Agent-șef adjunct Spoială Sergiu de 35 de ani activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră ”Costești” al Direcției regionale NORD. Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind planificat în serviciul de zi. Astfel, în jurul orei 05:40, mașina personală a angajatului Poliției de Frontieră a fost tamponată frontal de un alt autoturism”, este menționat în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.
Potrivit oamenilor legii, în urma coliziunii, șoferul celui de-al doilea automobil și-a abandonat vehiculul și a fugit de la fața locului.
Imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Accidente
FOTO: Accident cumplit în apropiere de Lozova - sunt morți și răniți
La scurt timp subofițerul superior al SPF Costești a fost preluat de ambulanță în stare foarte gravă și transportat la spitalul raional Râșcani. Din nefericire, în urma traumatismelor primite, bărbatul a decedat.
Sergiu Spoială a activat în Poliția de Frontieră din anul 2011. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori.
”Fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate și să îi dea putere să treacă peste aceste momente grele”, este menționat în mesajul de condoleanțe al instituției.
Forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele producerii tragediei.
Fluxul de știri
0