Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

FOTO: Accident cumplit în apropiere de Lozova - sunt morți și răniți

© Sputnik / Miroslav RotariImagine din arhivă
Imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Abonare
Un accident fatal s-a petrecut în această seară în apropiere de satul Lozova. Potrivit poliției, sunt persoane decedate și rănite.
CHIȘINĂU, 26 aug - Sputnik. O persoană a murit , iar alte patru, printre care doi copii de 11 luni și 12 ani, au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident. Totul s-a petrecut în această seară în jurul orei 18:00, în apropiere de localitatea Lozova din raionul Strășeni.
Potrivit poliției, un bărbat de 61 de ani aflându-se la volanul unui autocamion și deplasându-se pe drumul principal Leușeni – Chișinău, a fost tamponat lateral pe dreapta de un automobil, care se deplasa în intersecție de pe drumul secundar și a ignorat prevederile indicatorului rutier - trecere fără oprire interzisă.
© Photo : Telegram / Poliția Republicii MoldovaAccident fatal în apropiere de satul Lozova
Accident fatal în apropiere de satul Lozova - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Accident fatal în apropiere de satul Lozova
În urma impactului patru pasageri din mașină, dintre care cei doi copii au fost transportați la Spitalul Raional pentru îngrijiri medicale, iar șoferul a decedat până la sosirea ambulanței.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.
Fluxul de știri
0