Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre alerta cu bombă de pe aeroportul din Chișinău: Ce au găsit oamenii legii

© Sputnik / Мирослав РотарьAeroportul Internațional Chișinău
Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 28.08.2021
Abonare
Poliția de Frontieră a venit cu detalii privind alerta cu bombă semnalată la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, pe Aeroportul Internațional Chișinău.
CHIȘINĂU, 28 aug - Sputnik. Alerta cu bombă de pe Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Cu un anunț în acest sens a venit Poliția de Frontieră, care a comunicat că nu au fost depistate careva obiecte explozive.
Totodată, oamenii legii au menționat că au fost verificați toți pasagerii, bagajele, dar și aeronava Chișinău-Istanbul, care nu a decolat ieri la timp din cauza alertei de securitate.
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Accidente
Air Moldova oferă detalii despre alerta cu bombă la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul
Amintim că ieri Autoritatea Aeronautică Civilă a fost informată despre o alertă cu bombă la bordul aeronavei care urma să efectueze cursa Chișinău-Istanbul.
„Până la procedura de îmbarcare a pasagerilor, Aeroportul Internațional Chișinău a preluat un apel anonim care amenința integritatea pasagerilor acestei curse. Autoritățile aeroportuare au reacționat instantaneu, au oprit procesul de îmbarcare și au acționat conform procedurii stabilite pentru asemenea cazuri”, a precizat ieri Air Moldova.
Fluxul de știri
0