Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Air Moldova oferă detalii despre alerta cu bombă la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul

© Sputnik / Mihai CarausРабота на высоте
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Compania Air Moldova a emis un comunicat de presă în care oferă detalii despre alerta cu bombă semnalată la bordul aeronavei Chișinău-Istanbul.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Compania Air Moldova precizează că avionul care urma să efectueze cursa Chișinău-Istanbul nu a decolat la timp din cauza alerte de securitate.
„Până la procedura de îmbarcare a pasagerilor, Aeroportul Internațional Chișinău a preluat un apel anonim care amenința integritatea pasagerilor acestei curse. Autoritățile aeroportuare au reacționat instantaneu, au oprit procesul de îmbarcare și au acționat conform procedurii stabilite pentru asemenea cazuri”, precizează Air Moldova.
Toți pasagerii, care trecuseră deja controlul de securitate, au fost întorși în aerogară, iar valizele acestora au fost descărcate din aeronavă și verificate repetat prin scaner.
Serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne efectuează control atât în avion, cât și pe teritoriul aeroportului.
Sursa mai precizează că abia după încheierea verificărilor va fi luată decizia referitor la operarea cursei spre Istanbul.
Fluxul de știri
0