Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Instituțiile de învățământ, în vizorul ANSA: Ce verifică specialiștii

© Photo : Miroslav RotariCantina unei școli
Cantina unei școli - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Reprezentanțăă Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor efectuează vizite de lucru la instituțiile de învățământ general.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Securitatea alimentară a elevilor trebuie să fie asigurată de toate instituțiile de învățământ din țară. Iar pentru a stabili nivelul de pregătire a acestora, în special a blocurilor alimentare pentru anul de învățământ 2021-2022, reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor efectuează vizite de lucru la unitățile de învățământ din țară.
Spital - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2020
Republica Moldova
Noi informații în cazul intoxicației în masă de la Cioc-Maidan
Reprezentanții ANSA au mers într-o vizită de control la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Chișinău. S-a discutat despre problemele apărute în procesul pregătirii blocului alimentar și despre soluționarea acestor probleme. Au fost puse în discuție și aspectele ce țin de achiziționarea, furnizarea produselor alimentare, întocmirea și coordonarea meniurilor de repartiție.
Капельница - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2020
Republica Moldova
Situație gravă la un liceu din Comrat: Peste 30 de elevi au ajuns intoxicați la spital
Trebuie precizat că au existat nenumărate cazuri când în cadrul instituțiilor de învățământ au avut loc intoxicații în masă ale copiilor din cauza nerespectării regulilor ce țin de securitatea alimentară.
Fluxul de știri
0