Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Situație gravă la un liceu din Comrat: Peste 30 de elevi au ajuns intoxicați la spital

© Sputnik / Yana ZaharovaКапельница
Капельница - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul sănătății a cerut să fie luate toate măsurile de rigoare, inclusiv transferarea copiilor la spitale din Chișinău în caz de necesitate.

CHIȘINĂU, 3 mart – Sputnik. Mai mulți copii de la gimnaziului din satul Cioc-Maidan, Comrat, au ajuns în stare gravă la spital. Se presupune că aceștia s-au intoxicat cu mâncarea gătită la cantina instituției de învățământ.

правосудие - Sputnik Moldova
Societate
Directorul și bucătarul taberei în care s-au intoxicat 56 de copii, pe banca acuzaților

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale precizează că ar fi vorba de peste treizeci de copii. Instituția de resort s-a sesizat pe cazul intoxicației alimentare în masă de la Cioc-Maidan.

Viorica Dumbrăveanu a solicitat acordarea asistenței medicale copiilor internați și, la necesitate, urmând să fie transferați în instituțiile medicale republicane. Totodată, ea a cerut verificarea stării de sănătate a tuturor copiilor din gimnaziu, a profesorilor și altor angajați ai instituției. Ministerul menționează  că, starea celor peste 30 elevi este gravă-medie, dar stabilă.

Fluxul de știri
0