Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Grosu: Avem impresia că independența și statalitatea sunt înșelate - video

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы

Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Președintele Parlamentului a transmis un mesaj de felicitare pentru toți moldovenii cu ocazia celor 30 de ani de independență.
CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. Statul independent și suveran Republica a fost construit de femei puternice și bărbați curajoși. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului de legislatura a XI-a, Igor Grosu în mesajul său cu ocazia Zilei Independenței.
„Cu muncă grea, ajutor reciproc, voință, curaj și mult optimism. Și după 30 de ani avem impresia că independența și statalitatea Republicii Moldova sunt înșelate”, a precizat șeful Legislativului.
În mesajul său, Grosu a pomenit și de problemele actuale ale țării cum ar fi cele din domeniul justiției, economiei, securitate, sănătate, mediu. Președintele Parlamentului mai spune că la 30 de ani de independență, Republica Moldova abia învață să fie un stat.
Tricolor - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Politică
Maia Sandu, mesaj de Ziua Independenței: Am văzut cât de grea e povara libertății - video
„După atâtea eșecuri, cred că măcar acum, la 30 de ani, vom construi un stat pentru toți oamenii, indiferent de etnie sau limba vorbită. Dar pentru asta e nevoie de o transformare, de o schimbare la care trebuie să participăm cu toții”, a mai spus Grosu.
Amintim, la ora 10:00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale urma să fie inaugurată Sărbătoarea Națională Ziua Independenței, în prezența conducerii Republicii Moldova și oficialilor externi aflați în vizită în țara noastră: președinților României, Ucrainei și Poloniei. Evenimentul a fost amânat din cauza că președintele român și cel ucrainean nu pot ajunge la Chișinău din cauza ceții dense.
Fluxul de știri
0