Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Unde se află acum aeronava în care se află Zelenski: Când va ateriza a Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaAvion Ukraina International Самолет Украина
Avion Ukraina International Самолет Украина - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Aeronava în care se află președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a aterizat, dar nu pe Aeroportul din Chișinău.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Avionul prezidențial ucrainean nu a putut ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău din cauza ceții. Acesta a executat procedura de holding și nu este vizibil pe Flightradar24.com din motive de securitate. Aeronava prezidențială ucraineană A319 UR-ABA a plecat la aeroportul de rezervă Odesa.
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Politică
Ultima oră: Iohannis și Zelenski nu pot ajunge la Chișinău – parada se amână
Alte informații deocamdată nu sunt, astfel nu se cunoaște dacă Zelenski mai vine sau nu la Chișinău. Irina Bodolica a confirmat pentru Sputnik Moldova că din cauza ceții dense mai multe aeronave așteaptă permisiunea de aterizare. Un avion al companiei Air Moldova, de pe cursa Antalia - Chișinău, după mai multe cercuri deasupra Moldovei, a părăsit spațiul aerian al țării noastre, după care a aterizat la fel pe aeroportul de rezervă din Odesa.
© Screenshot / Flightradar24 ABAeronava în care se află Vladimir Zelenski
Aeronava în care se află Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Aeronava în care se află Vladimir Zelenski
Potrivit ofițerului de presă al Autorității Aeronautice Civile, Irina Bodolica, decizia de a ateriza pe un aeroport de rezervă aparține comandantului aeronavei.
Fluxul de știri
0