Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Iohannis și Zelenski nu pot ajunge la Chișinău – parada se amână

© Sputnik / Mihai CarausРабота на высоте
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Abonare
Evenimentele dedicate Zilei Independenție se amână cu cel puțin o oră. Asta pentru că președintele ucrainean și cel român nu pot ajunge în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 27 aug - Sputnik. Ceața densă din această dimineață a dat peste cap programul evenimentelor dedicate Zilei Independenței. Acestea se amână cu cel puțin o oră din cauza că cei președinții României și al Ucrainei nu pot ajunge încă în Republica Moldova.
Din cauza ceții dense deasupra aeroportului Chișinău, avionul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski nu poate ateriza. Iar avionul președintelui român, Klaus Iohannis, se află pe aeroportul București și nu poate decola din cauza ceții.
Возложение цветов в Кишиневе на 30-летие независимости Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2021
Societate
Deputații din Parlamentul 90, cu flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt - VIDEO
La ora 10:00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale urma să fie inaugurată Sărbătoarea Naţională Ziua Independenței, în prezența conducerii Republicii Moldova și oficialilor externi aflați în vizită în țara noastră: președinților României, Ucrainei și Poloniei.
Fluxul de știri
0