Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Toți participanții la parada militară vor prezenta certificatul de vaccinare

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaAcces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august
Acces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Abonare
Toți participanții la parada militară din 27 august vor prezenta certificatele de vaccinare și nu doar.
CHIȘINĂU, 26 aug - Sputnik. Toți cei care vor participa la parada militară dedicată Zilei Independenției vor prezenta dovada vaccinării. În cazul în care aceasta nu există, participanții vor prezenta rezultatul negativ a unui test PCR, valabil 72 de ore, efectuat din bani proprii. Despre aceasta a anunțat ministrul Culturii, Sergiu Prodan, în cadrul unei conferințe de presă. Ministrul spune că o altă dovadă poate fi și testul la anticorpi sau dovada medicală a recuperării după infectarea cu noul tip de coronavirus.
Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Societate
Ziua Independenței: Pe aceste străzi nu veți putea circula mâine - Detalii
„Orice dovadă a rezistenței la acest virus este acceptată. În Europa este o normă și un bun simț să ai dovada vaccinării și să o poți prezenta în price moment”, a precizat ministrul.
Potrivit ministrului, deși suntem în plină pandemie, nu putem renunța la parada militară deoarece este „o aniversare a Independenței noastre și trebuie să marcăm acest lucru”.
„Viața în țară nu trebuie să se oprească. Dacă vom respecta cu toții toate măsurile vom putea să avem parte de evenimente cultural artistice”, a mai spus Prodan.
În context, Sergiu Prodan a făcut apel către toți interpreții, organizatorii de evenimente, și toți participanții la evenimentele culturale să se vaccineze și să poarte mască. Ce ține de evenimentele care vor avea loc mâine, după parada militară, ministrul a îndemnat oamenii să le privească online sau la televizor.
По случаю Дня независимости руководство страны возложило цветы к памятнику Штефана Великого - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Societate
Programul evenimentelor de Ziua Independenței - Iată ce surprize ne așteaptă
„Îndemnăm publicul dornic de a admira parada și concertele să stea acasă, comod, și să admire online sau la televizor”, a mai adăugat ministrul Culturii.
Republica Moldova marchează mâine 30 de ani de la proclamarea Independenței.
Fluxul de știri
0