Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Talibanii nu exclud implicarea ISIS în atentatul de pe aeroportul din Kabul

© Photo : Telegram / Police frequencyEXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime
EXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Abonare
Talibanii nu exclud că în spatele atentatelor cu bombă de la aeroportul Kabul s-ar putea afla ISIS, însă nu dispun de informații exacte, deocamdată.
BUCUREȘTI, 26 aug – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al biroului politic al mișcării Taliban, Mohammed Nayim, nu exclude o posibilă implicare a grupării teroriste ISIS* în atentatul cu bombă de pe aeroportul internațional din Kabul.

“Nu putem afirma acest lucru, însă toate variante sunt posibile”, a declarat Nayim agenției RIA Novosti, fiind întrebat despre o posibilă implicare a ISIS* sau celulele talibanilor din Pakistan în atentatul din aeroport.

Reprezentantul talibanilor a subliniat că deocamdată nu dispun de informații exacte despre autorii atacului.
“Unele state ne-au avertizat despre ceea ce se poate întâmpla. Însă, deocamdată nu știm cine e”, a răspuns el, fiind întrebat dacă au fost avertizați despre atentat.
EXPLOZIE mare la aeroportul Kabul – victime - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Internațional
VIDEO: Explozie cu victime pe aeroportul din Kabul – posibil atac sinucigaș
Potrivit purtătorului de cuvânt al Taliban, Zabiullah Mujahid, în urma atentatului de pe aeroport din Kabul au fost rănite 52 de persoane.
ISIS este o organizație interzisă în Federația Rusă.
Fluxul de știri
0