Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Verificări minuțioase după accidentul cu moldoveni de la Kiev

© Photo : Facebook / Sergiu BucataruANTA, SFS și IGPF au efectuat acțiuni ample de control la punctul de trecere a frontierei de stat "Leușeni"
ANTA, SFS și IGPF au efectuat acțiuni ample de control la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
ANTA anunță că va iniția verificări la compania ce administrează autocarul implicat în accidentul de la Kiev.
CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Agenția Națională Transport Auto s-a autosesizat în baza informațiilor apărute în presă privitor la accidentul din capitala Ucrainei, în care a fost implicat un autocar de cursă din Republica Moldova.

“În baza prevederilor Legii privind controlul de stat asupra activității de întreprinzător, la sediul operatorului de transport rutier care administrează ruta menționată, Agenția va iniția acțiuni de verificare și control inopinat în domeniul transportului rutier și al respectării prevederilor legale ce vizează securitatea și sănătatea în muncă în domeniul transportului rutier”, susține ANTA.

Agenția Națională Transport Auto anunță că în cazul în care vor fi depistate încălcări și abateri de la prevederile legislației în domeniul transportului, operatorul va fi sancționat.
Amintim că în urma accidentului de la Kiev, opt persoane au fost rănite, dintre care patru copii. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, la bordul autocarului se aflau cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși. În momentul accidentului, în autocar se aflau 48 de pasageri și doi șoferi.
Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev  - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Accidente
Ultima oră! Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev
Accidentul s-a produs noaptea trecută în jurul orei 02:00. Șoferul ar pierdut controlul vehiculului și a intrat într-o bordură. În consecință, autocarul s-a răsturnat.
Poliția a supus șoferul testului alcoolscopic, iar aparatul Drager a arătat că acesta nu urcase băut la volan.
Fluxul de știri
0