Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ministerul de Externe oferă detalii despre accidentul cu moldoveni de la Kiev

CC BY 4.0 / Національна поліція України / в Киеве перевернулся молдавский рейсовый автобус
в Киеве перевернулся молдавский рейсовый автобус - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că s-a autosesizat în legătură cu producerea accidentului din capitala Ucrainei, în care a fost implicat un autocar de cursă din Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că la bordul autocarului care efectua cursa Chișinău-Moscova se aflau cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși. Instituția precizează că reprezentanții misiunii diplomatice a țării noastre acreditate la Kiev au întreprins demersuri către autoritățile locale pentru a afla mai multe informații despre accident.
„Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, mai mulți pasageri s-au ales cu diferite traumatisme, opt persoane, inclusiv patru copii, fiind ulterior direcționați la un spital local pentru investigații detailate”, precizează Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.
Angajații ambasadei au mai aflat de la poliția ucraineană că, după investigații, toți cei opt pasageri răniți au refuzat spitalizarea.
La Kiev se deplasează acum un alt autocar pentru a prelua pasagerii și a-i transporta la Moscova.
Fluxul de știri
0