Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Motivul pentru care Gavrilița cere miniștrilor să efectueze vizite în teritoriu

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, premierul a solicitat miniștrilor să efectueze vizite în teritorii pentru vedea cum sunt implementate programele finanțate din buget.
CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Prim-ministrul Natalia Gavrilița a solicitat miniștrilor să meargă în teritoriu pentru a vedea cum în realitate sunt implementate programele finanțate din buget. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.
”Îndemn toți miniștri să creșteți numărul de vizite în teritoriu, mai ales că astăzi finalizăm etapa întâi de reorganizare a ministerelor și avem de elaborat un buget, rectificarea bugetului și bugetul pentru anul 2022. E bine să mergeți în teritoriu și să vedeți cum în realitate sunt implementate programele finanțate din bugetul ministerului dumneavoastră și să propuneți careva modificări sau îmbunătățiri, în special ceea ce ține de cheltuirea banului public”, a declarat Gavrilița.
Decizia a fost luată în contextul situației de la Roșcani, unde un sat întreg este deranjat de ferma de porci din localitate.
Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev  - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Accidente
Ultima oră! Un autocar de pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat la Kiev
Astfel, premierul a solicitat ministrului Mediului să efectueze în următoarele săptămâni o vizită în satul respectiv pentru a vedea situația reală și să propună careva scenarii de soluționare a problemei.
”Este o fermă de porci, cea mai mare probabil din Moldova. Eu nu doresc să lucrăm cu amenzi sau cu presiuni, dar nici nu mai putem tolera situația când un sat întreg suferă și nimeni nu-i aude și să vedem”, a comunicat Natalia Gavrilița.
Fluxul de știri
0