Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Caz cutremurător în Dondușeni! Un fiu și-a ucis în bătaie tatăl

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2021
Abonare
Caz strigător la cer în localitatea Cernoleuca din raionul Dondușeni. Un bărbat de 33 de ani și-a ucis în bătaie propriul tată.
CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Informația despre omorul din Dondușeni a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni Svetlana Talpă.
Ea a precizat că totul a ieșit la iveală după ce o femeie a descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului pe strada centrală din localitatea Cernoleuca și a sunat la poliție.
Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că omorul a fost săvârșit aproximativ șa ora 22:45.
Vin - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
Omor la beție: Un bărbat și-a strangulat vecinul cu un șiret
Fiul victimei de 33 de ani s-ar fi certat cu tatăl său de 74 de ani pentru faptul că părintele său ar fi dus de acasă mai multe bunuri pe care le schimba pe băuturi alcoolice. Furios, acesta i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri. În urma traumatismelor suferite, ultimul a decedat.
Poliția a deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.
Fluxul de știri
0